> Imobiliare: Frumusetea vilelor grecesti

Frumusetea vilelor grecesti

Exista numeroase vile de lux in Grecia, cu vederi incredibile catre mare, diferite comoditati si o arhitectura extraordinara, ce promit, zile, saptamani sau luni de vacanta si relaxare.
Majoritatea vilelor prezente aici au dotari de lux si nenumarate piscine sau terenuri de sport.

De exemplu, Villa Begonia, este inconjurata de apa, insa exista si o piscina interioasa si una exterioara, amplasate in apropierea livingului din care nu lipseste pianul si care ofera vederi deosebite catre are.

Peretii retractabili ai dormitorului principal ofera de asemenea o vedere catre piscina si marea Mediteraneana. Cea mai mare dintre piscine ofera mai multa intimitate invitatilor, iar locuinta poate sa gazduiasca pana la 10 invitati.

Pe langa faptul ca are in alcatuire o plaja privata, vila se lauda cu numeroase facilitati. Baia principala se bucura de un perete din piatra si o lumina calduroasa, pentru o experienta deosebita. Livingul principal are acces la o piscina infinita, insa si la celelalte zone ale locuintei, pe langa privelistea oferita. Printre aceste facilitati se mai numara si un cinematograf propriu, o sala de forta, doua birouri, insa si o camera de jocuri.