> Imobiliare: Vila de lux din Qatar

Vila de lux din Qatar

Cand cineva se uita la aceasta vila opulenta, realizata de arhitectul Muhammad Taher, cu siguranta poate sa cunoasca faptul ca este localizata in Qatar, care la un moment dat a fost una dintre cele mai sarace tari dintre statele arabe.
Locuinta reprezinta un exemplu al imensei bogatii si avansari printre aceste state. Vila se acceseaza prin intrarea principala imensa, care are un imens tavan si duce catre scari impresionante.

Chiar de la intrare se poate observa ca locuinta pare ca a fost atinsa de aur pe fiecare suprafata. Cele mai scumpe si exotice articole de mobila, alaturi de cele mai bune accesorii si materiale din Europa se regasesc in fiecare camera. Colectia de arta a vilei este vasta si se poate gasi in fiecare camera, in special pe pereti, care ori sunt sculptati ori sunt frumos ornati.

Locul principal de cinat prezinta o masa speciala si mare, acompaniata de 12 scaune invelite in catifea. Ferestrele sunt acoperite de perdele potrivite cu tema camerei, iar un candelabru urias marcheaza centrul camerei.

Camera de zi, alaturi de toate celelalte, in total 12 la numar reprezinta opera celor mai priceputi arhitecti, care au oferit cele mai bune idei .