> Imobiliare: Rafturi inedite din litere

Rafturi inedite din litere

In timp ce unii sunt ocupati pana peste cap cautand un raft potrivit pentru locuinta, in ajutorul lor vine Ricard Mollon, care a prezentat colectia ANITA. Conceptul este foarte simplu, insa are un impact deosebit asupra unei case. Inventivitatea designer-ului este foarte apreciata, iar foarte multe persoane apeleaza la astfel de tipuri de rafturi: litere care formeaza un cuvant si pe care se pot aseza diferite carti, obiecte, accesorii.


In functie de spatiul disponibil, literele pot forma un cuvant mai lung sau mai scurt de marimi diferite, insa fiecare litera in parte poate fi aranjata in functie de dorinta si necesitate. Aceste frumuseti tipografice reprezinta trendul anului, iar in cele mai multe dintre locuinte se regasesc cuvintele „Love” sau „Home”. 



Conceptul este atat de apreciat deoarece culoarea raftului poate fi oricare, poate avea grosimi diferite si poate fi chiar si transparent, astfel ca orice culoare aleasa nu va fi tipatoare. Raftul poate fi amplasat pe mijlocul peretelui sau pe podea, in functie de dorinta fiecaruia, insa conteaza foarte mult si decorul ales, fiind preferat in special in randul celor care au ales minimalismul pentru locuintele lor.