> Imobiliare: Jaluzelele verticale, o optiune excelenta

Jaluzelele verticale, o optiune excelenta

Una din cele mai moderne alternative, mai economice, dar, in acelasi timp, si practice pentru perdelele si draperiile clasice, este optiunea de jaluzele verticale. Acestea sunt tot mai folosite in casele noastre, pentru  ca dau un design foarte special casei, dar reusesc si sa dea senzatia de spatiu, lucru pe care draperiile sau perdelele clasice nu reusesc sa o faca.


In prima faza, jaluzelele verticale au fost folosite intr-o foarte mare proportie pentru spatiile de birouri, dar si pentru locurile publice. Cu timpul, acestea au fost adaptate si pentru apartamente, case si vile, devenind un element de decor foarte elegant.



Exista foarte multe firme in tara noastra, care ofera o mare gama de modele, in ceea ce priveste acest tip de jaluzele. In momentul in care ne hotaram sa alegem astfel de jaluzele, trebuie sa stim ca oferta este foarte mare, si nu trebuie sa ne grabim.

Si la capitolul intretinere, jaluzelele verticale stau mult mai bine, acestea necesitand un timp mult mai mic de atentie, un factor important fiind materialul din care acestea sunt facute. Se poate folosi un aspirator, pentru lame, iar o laveta un pic umeda, poate rezolva toata curatenia.

Si pretul este un factor foarte important de decizie, in cazul jaluzelelor verticale fiind unul mult mai scazut, decat in cazul draperiilor clasice.