> Imobiliare: Inchirieri in regim hotelier in orasele de la munte

Inchirieri in regim hotelier in orasele de la munte

Chiar daca in timpul verii majoritatea persoanelor prefera sa ajunga pe litoral, sunt unii care prefera muntele, iar cei care nu dispun de fonduri foarte mari pentru concediu, atunci este bine de stiut ca pot apela oricand la inchirierea unor apartamente in regim hotelier. Astfel cine doreste sa inchirieze o garsoniera mobilata trebuie sa scoata din buzunar circa 70 de lei pe noapte pentru Poiana Brasov, in timp ce in Muntenia sau Bucovina, aceste preturi nu depasesc 80 de lei pe noapte.
In cartierul brasovean Racadau, se poate inchiria o garsoniera cu pretul de 80 de lei pe noapte, insa tariful poate scadea semnificativ in functie de perioada dorita, insa si de numarul de nopti. In plus in acelasi cartier se pot gasi si pensiuni unde preturile pentru o camera dubla debuteaza de la 90 de lei.
In plus persoanele care doresc sa mearga la munte alaturi de un grup mare de prieteni, pot inchiria o intreaga vila cu mai multe camere pentru circa 5.000 pe luna, iar daca se doreste un numar mai mic de nopti sau diferite statiuni, pot apela la Busteni pentru o vila ce poate sa gazduiasca peste 25 de persoane, iar pretul este de aproximativ 1.000 de lei pe zi.