> Imobiliare: Piata imobiliara viitor incert!

Piata imobiliara viitor incert!

Vitorul nu se citeste in stele ci in previziunile bazate pe studii amanuntite ale uneor specialisti in diverse domenii. Vorbind despre evolutia economia a Romanieie, cu voce timida dar sigur de informatia oferita analistii, sustin ca anevoiasa criza isi face bagajele si in urmatoarea perioada isi va lua ramas bunad e la tara noastra.

Aceasta informatie, bucura investitorii de pe piata imobiliarelor care spera la o dezmortire a tranzactiilor de locuinte. In ultimii ani din cauza problemelor financiare, majoritatea celor care cautau o locuinta s-au axat pe inchirieri, vanzarile imobiliare scazand simtitor.
2013 pare a fi insa un an infloritor in domeniul pietei locuintelor, vanzarile crescand cu aproximativ 25% comparativ cu ultimul trimestru al lui 2012. Marii agenti imobiliari sustin ca daca trendul ascendent se va mentine, in uramtaore peroada vor exista cresteti substantiale ale puterii de cumparare pe piata imobiliarelor.

Ofertele firmelor imobiliare din ce in ce mai atractive, cu preturi  pentru orice buzunar,  incearca sa atraga privirile clientilor dornici de o locuinta la cheie.
Revenind la previziunile facute in domeniul imobiliarelor, trebuie sa stiti ca se analistii se tem de o noua prabusire a pietii, pentru ca situatia economica a tarii nu este foarte stabila. Asa ca ei va sfatuiesc sa profitati de aceasta peroada si sa faceti tranzactiile imobiliare pe care le doriti.