> Imobiliare: septembrie 2013

Avantajele si dezavantajele scaunelor tapitate cu mesh

     Orice scaun de birou, are avantajele si dezavantajele sale. In cele ce urmeaza mi-am propus sa va prezint avantajele si dezavantajele scaunelor directoriale acoperite cu tapiterie din mesh. Principalele avantaje sunt:
1.       confortul. Datorita acestui material moale si placut la atingere, scaunul asigura un confort foarte ridicat.
2.       gama variata de culori. Spre deosebire de scaunele ergonomice tapitate cu piele ecologica sau naturala, scaunele cu mesh sunt disponibile intr-o gama foarte larga de culori si modele. Datorita acestei caracterisitici, scaunul se integreaza cu succes in orice decor de birou.
3.       pretul scazut. La scaunele de birou tapitate cu astfel de material sunt practicate preturi scazute. Nu trebuie sa le confundam cu produsele de proasta calitate; acestea sunt in general scaune rezistente in timp, dar datorita tapiteriei  din mesh care este foarte ieftina, in comparatie cu alte materiale, si pretul scaunului este mai scazut.


       Ca principale dezavantaje ale scaunelor tapitate cu mesh sunt prezentate:
1.          rezistenta mai mica in timp a tapiteriei. Tapiteria acestor scaune prezita o durata de viata mai mica fata de tapiteriile realizate din alte materiale. Partea buna este ca aceasta se poate schimba foarte si cu costuri relativ mici.
2.          usurinta cu care se murdaresc. Aceste scaune se pot murdarii foarte usor cu diverse substante. Vestea mai putin buna este ca astfel de pete nu mai dispar de pe suprafata scaunului sau ies foarte greu.